Parador PlanBar

De ruimtedesigner van Parador. Met de ruimteplanner maakt u uw ruimteplanning gewoon online. Kies uit het omvangrijke aanbod aan laminaatvloeren, parketvloeren of vinylvloeren of uit het aanbod aan Eco Balance PUR.

U hoeft de ruimteplanner niet te downloaden, u kunt uw inrichtingsidee direct online uitproberen. De online ruimte-inrichting werkt zoals bijvoorbeeld de planningsoftware voor keukens, wandinrichting of een inrichtingsplanner.

Wat vroeger nooit mogelijk was, heeft de techniekspurt van de laatste jaren mogelijk gemaakt: naar eigen smaak met kleuren, materialen, decor en houtsoort, inrichten. Zo kunt u zich snel een beeld vormen hoe uw inrichting in huis er zou kunnen uitzien – en dat driedimensionaal. Het plezier bij het inrichten brengt u zonder twijfel naar uw droomwoning! Van de vloer tot het plafond.

De ruimteplanner in 3D - Floorplaner 3D – de Parador PlanBar

Met de ruimtedesigner kunt u op de foto van uw ruimte een vloerbedekking leggen:

  1. Ruimtebeeld via de betreffende dialoog uploaden

  2. Oppervlak in uw beeld aangeven waar u de nieuwe vloer wilt leggen. Tijdens de selectie kunt u steeds de zoomfunctie (loep) gebruiken om dichter bij uw vloeroppervlak te komen.

  3. Wanneer het vloeroppervlak nu aangegeven is, moet met behulp van het rooster een perspectief aan het beeld gegeven worden. Alleen door het passende perspectief aan te geven, bereiken wij na de inbouw van het vloeroppervlak een fotorealistisch beeld. Via de testtexturen (kleuren en structuur) kunt u steeds het resultaat van het perspectief en opmaak in een model bekijken. 

  4. Sla nu uw werk op en plaats het voorbereide ruimtebeeld direct in het legtool. De betreffende Parador vloer selecteert u via de filternavigatie. Hebt u de gewenste vloer gevonden, kunt u hem nu direct in het vloeroppervlak invoegen..

  5. Via de beeldverwerking kunt u andere oppervlakken en ook wanden selecteren. Deze wanden kunnen dan met kleuren belegd worden. Gewoon het oppervlak maskeren, opslaan en in de kopnavigatie het bereik wandkleuren selecteren.

 

> Naar de Parador PlanBar

Please confirm your language in order to continue