Uw privéklant contact met Parador

U hebt vragen over het productgamma of technische vragen over onze producten? Bel ons dan op of stuur ons een bericht via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Ons adviesteam staat u graag ter zijde – ook bij de thema's bestelling, betaling en levering, bij vragen over plaatsing, reiniging en behoud van de waarde alsook, hoewel dit zelden zal voorkomen, bij een retour of een klacht.

Bel ons op

+49 (0) 2541 736 678 *

Maandag tot vrijdag 8:00 – 18:00 uur en 

*(aan het plaatselijke tarief in het vaste Duitse net)

Onze terugbelservice 

Wij bellen u ook graag terug. Spreek gewoon een tijdstip af voor ons telefonisch advies via het hier beneden staande contactformulier Vergeet niet eveneens uw telefoonnummer mee te delen.

U bent architect of handwerker?

Wanneer u architect of handwerker bent, gebruik dan de voor u opgestelde contactformulieren:

 

Contactformulaire privéklanten

U hebt op onze website informatie over onze producten niet gevonden? Deel ons dan uw contactgegevens mee (alle velden moeten verplicht ingevuld worden)  en wij nemen dan contact met u op. Wij bellen u ook graag gratis terug. Deel ons hiervoor uw telefoonnummer, de gewenste datum en de gewenste tijd (binnen onze serviceuren) mee om u terug te bellen.

Bitte wählen Sie einen gültigen Betreff aus.

Bitte geben Sie eine Anfrage ein.
Bitte geben Sie Ihren Vornamen ein.
Bitte geben Sie Ihren Nachnamen ein.
Bitte geben Sie Ihre Email ein.

Bitte bestätigen Sie die Datenschutzerklährung.

Ik ga ermee akkoord dat Parador GmbH mijn persoonlijke gegevens opslaat voor de duur van uw contactverzoek. Elke toestemming die wordt gegeven bij de opslag van uw persoonlijke gegevens, kunt u op elk moment intrekken met ingang van kracht voor de toekomst. De verklaring inzake de gegevensbescherming bevat meer informatie.

Bedankt voor uw bericht.

Een medewerker zal uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden

Voor veel vragen vindt u informatie in onze info-zones

Please confirm your language in order to continue