living performance

Kapsalon Hairclub / People & Schumacher, Nagold

„We love style“ – zo luidt het motto van „People & Schumacher GmbH“, de trendy kapsalons en een academie voor innovatieve snit- en coloratietechnieken. Voor de store in Nagold koos men voor een buitengewone vloer, die alle blikken aantrekt: genuanceerde tonen in streeppatroon, die van verzadigd groen over olijf, antraciet, grijs en zwart gaan.

Een vloer in ongebruikelijke blik in de salon People & Schumacher

Vergelijkbare artikelen

Kapsalon Hairclub People & Schumacher

Naar het artikel

thumb02_friseur-people-schumacher

People & Schumacher hoort bij de 100 beste kapsalons van Duitsland, is lid van de jury bij nationale en internationale fotowedstrijden en is een wereldwijd geapprecieerde expert in vak- en modetijdschriften.

Voor het kapsalon „Hairclub“ in Nagold zochten de exploitanten een buitengewone look. Doelgroep van het salon zijn klanten voor wie trend en stijl belangrijk zijn. Zo koos men voor een buitengewone vloer die alle blikken aantrekt: genuanceerde tonen in streeppatroon, die van verzadigd groen over olijf, antraciet, grijs en zwart gaan, vormen nu de basis voor het minimalistische interieur in elegant zwart en metaal.

Met het programma „Parador Identity“ kunnen laminaatvloeren heel eenvoudig op wens gemaakt worden. Zo is het mogelijk individuele kleurenideeën en patronen om te zetten. Door de digitale drukmethode „ArtPrint“, door Parador zelf ontwikkeld, zijn schitterende decors mogelijk. De laminaatvloer van Parador overtuigt de klant ook met zijn uitstekende kwaliteit - want de vloeren van een kapsalon moeten bestand zijn tegen grote belastingen.

 

MEER INFORMATIE

IDENTITY CATALOGI

Verdere details over Identity is ook te vinden in onze huidige catalogus informatie.

Meer lezen

Please confirm your language in order to continue