living performance

Houseclub Rudebox Bar, Münster

De Rudebox Bar in Münster in Westfalen is een bijzondere houseclub: elegantie en stijl geven hier de toon aan, en dat niet alleen in de muziek.

Vergelijkbare artikelen

Fitnesscenter overdekt Olympisch zwembad

Naar het artikel

thumb01_rudebox-bar

Het minimalistische ruimteconcept zet op eenvoudig interieur en stemmingsvolle lichteffecten. Een levendig contract hiermee vormt de vloer, die met afwisselende strepen in verschillende breedten en kleuren in rood, zwart en grijs accenten zet. Daarbij ontstaat een bijzondere levendigheid door het typische plankenkarakter van de laminaatvloer. „De eigenaar van de bar wilde een vloer met sterke uitdrukkingskracht hebben, als compensatie voor de eerder heldere vormen en kleuren van het meubilair", legt de projectleider van Parador uit. „In nauwe samenwerking hebben we een vloer ontwikkeld die nu de basis schept voor een exclusieve, nobele atmosfeer.“

De ontwikkeling van exact passende vloeren voor elke atmosfeer is met „Parador Identity“ mogelijk. Dankzij de gepatenteerde druktechniek „ArtPrint“ voor laminaatdecors, die door Parador ontwikkeld werd, kunnen bijna alle kleuren, patronen en inrichtingswensen vervuld worden. Denkbaar zijn hier volledig vrije ontwerpen of logoprints. De samenwerking met Parador-designers is eveneens mogelijk. Daarbij kan men zich ook op bestaande staalvoorstellen oriënteren en daaruit eigen decors met individuele kleuren maken.

 

MEER INFORMATIE

IDENTITY CATALOGI

Verdere details over Identity is ook te vinden in onze huidige catalogus informatie.

Meer lezen

Please confirm your language in order to continue