living performance

Het restaurant "Am Aasee" in Münster

Gourmetkeuken en topvloeren van Parador zijn in het restaurant „Am Aasee“ op de juiste plaats. Een magische plaats, want ook een heel bijzondere liefdesgeschiedenis vindt aan de voet van het restaurant plaats.

In het restaurant „Am Aasee“ zorgt de Parador vloer „Parket Trendtime 1 Teak Yachtdeck“ voor de juiste ondergrond.

Vergelijkbare artikelen

Energiespaarhuis - de windmolen aan het Zernmeer

Naar het artikel

thumb02_aaseeterrassen_3

De meest leefbare stad ter wereld

In de hoofdstad van het Münsterland, aan de Aasee in Münster, treft de veeleisende kenner van de gourmetkeuken op een stijlvolle atmosfeer met een wondermooi uitzicht over het meer. Het restaurant Am Aasee glanst met romantiek en nodigt uit om te dineren en te ontspannen. Vooral in de zomer worden de terrassen aan de Aasee een geliefde bestemming en plaats voor ontspanning in het midden van de stad. Ook op deze plaats voelt men de wereldbekende levensflair van de stad Münster. Sinds 2004 mag ze zich de meest leefbare stad ter wereld noemen. Als eerste grote Duitse stad heeft Münster bij de LivCom-Award in Niagara (Canada) goud gewonnen in de categorie steden met 200.000 tot 750.000 inwoners.

 

De zwarte zwaan en de waterfiets

De Aasee werd wereldberoemd met het liefdesverhaal van een zwarte zwaan met een witte waterfiets in de vorm van een zwaan. Maandenlang week de zwaan niet meer van de zijde van de waterfiets en zwom de waterfiets, ook wanneer hij verhuurd werd, achterna.Zelfs in de winter volgde de zwaan zijn „liefde uit kunststof“. Internationale tv-stations en magazines berichtten over deze romance aan het meer.

 

thumb01_aaseeterrassen_2

Parador-vloer met genot

Gourmetkeuken en topvloer zijn hier op hun plaats. Op de eerste rij smult men in het restaurant Am Aasee en kijkt men naar de drukte rondom de zeilschool, de Aaseeterrassen en de weiden rondom. Op deze plaats, waar men zich zo goed kan ontspannen, zorgt de Parador-vloer „Parket Trendtime 1 Teak Yachtdeck“ voor de juiste ondergrond – quasi als een draagstoel, die maritieme stemming en romantiek in het lokaal brengt.De LivCom-Award (The International Awards for Liveable Communities, Internationale onderscheiding voor leefbare gemeenten) wordt sinds 1997 jaarlijks door de Internationale Vereniging van de Tuinbouwleiders (IFPRA) uitgeschreven (oorspronkelijk onder de naam „Nations in Bloom“) en door het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) ondersteund.

Bron Wikipedia

MEER INFO

AWARD

Die LivCom Awards – Een heel bijzondere onderscheiding

Lees meer

BOEKTIP

Het liefdesverhaal van een zwanendame met een waterfiets. Friedrich Ani, Quint Buchholz: Mathilda en Giacome. Verschenen bij Droemer HC Verlag

Lees meer

Please confirm your language in order to continue