living performance

Fashion Store Agatha Ruiz de la Prada, New York

De Spaanse modeontwerpster Agatha Ruiz de la Prada staat voor kleurrijke mode, die kinderen én volwassenen leuk vinden. Parador Identity brengt deze levensvreugde ook op de vloer van de Fashion Store.

Individueel design Agatha Ruiz Fashion Store, New York

Vergelijkbare artikelen

Houseclub Rudebox Bar

Naar het artikel

thumb02_agatha-ruizDe contrastrijke combinaties van Agatha Ruiz de la Prada met opvallende kleuren en vrolijke, stijlvolle beelden worden wereldwijd in exclusieve boetieks aangeboden. Sinds haar samenwerking met de Spaanse schoenenproducent Garvalin trekt ze vooral de aandacht met tot in het detail uitgevoerde kinderschoenen. Haar schoenencreaties overtuigen niet alleen in het design, maar ook door functionele eigenschappen en duurzame principes.

 

 

 

thumb03_agatha-ruiz

Agatha Ruiz de la Prada houdt van het spel met positieve symbolen. Vlinders, bloesems, harten in wondermooie kleuren versieren vele van haar creaties. Zo was het logisch om ook bij de inrichting van een nieuw flagshipstore in New York de voor haar typische kleuren en vormelementen te gebruiken. Voor de inrichting van de wanden werden snel oplossingen gevonden. De passende vloer ontwierp de designer zelf - nu versierd door zachte harten in een pastelachtige rode toon en zachte vormgeving. Voor de realisatie van deze individuele vloer kwam alleen "Parador Identity" in vraag. Met behulp van de door Parador ontwikkelde drukmethode "ArtPrint" is het mogelijk laminaatvloeren in kunstdrukkwaliteit te realiseren. Daarmee zijn er bijna geen grenzen meer aan de vloerinrichting – zoals dit object in de beste ligging van New York duidelijk toont.

 

MEER INFORMATIE

IDEN­TI­TY CATALOGI

Verdere details over de identiteit is ook te vinden in onze huidige catalogus informatie.

Meer lezen

Please confirm your language in order to continue