living performance

Design & Dynamik: A-Klasse meets Parador

De nieuwe Mercedes A-Klasse inspireert een Mercedes-dealer in Münster tot een bijzonder expositieconcept: Hij legt in acht vestigingen Parador laminaatvloeren van de Edition 1.

Parador laminaatvloeren van de Edition 1 onderstrepen in Münster het dynamische design van de Mercedes A-Klasse.

Vergelijkbare artikelen

Puur natuur voor genieters

Naar het artikel

thumb02_Design_und_Dynamik

Jong, dynamisch en sportiever dan ooit: De nieuwe A-Klasse van Mercedes „is de polsslag van een nieuwe generatie bij Mercedes“, zegt Dr. Joachim Schmidt, lid van de directie van Mercedes-Benz Cars. Design en dynamiek signaliseert de nieuwe A-klasse op het eerste zicht: gedefinieerde kanten en strak gespannen oppervlakken met een afwisseling van concave en convexe oppervlakken vormen het nieuwe uitzicht, dat door een interieur met zeer hoge waarde en veel hightech-Apps de hoogste eisen vervult. 

 

 

 

thumb03_Design_und_DynamikEen nieuw voertuigdesign, dat in zijn segment maatstaven zet, heeft ook een nieuw expositieconcept nodig, zo dacht de in het Münsterland gevestigde Mercedes-dealer Beresa. „We wilden onze designeis duidelijk maken. Daarvoor hebben wij voor de productinvoerdagen meubels van Vitra en andere designklassiekers opgesteld, hebben deze met geleende buitengewone en trendy objecten gedecoreerd, zoals bijvoorbeeld gewaagd moderne damesschoenen, en hebben een caterer belast die in Münster een designhotel bedrijft“, aldus Thomas Ulms, verkoopleider en procurist bij Beresa. 

En om rond de presentatie-eilanden ook op de vloer optische te benadrukken en de nieuwe A-Klasse een passende vloer te bieden, herinnerde de dealer uit Münster zich de goede, langjarige zakenrelatie met de Hüls-Groep, waarvan ook de in Coesfeld gevestigde firma Parador deel uitmaakt. „De door internationaal bekende designers ontworpen laminaatvloeren van de Edition 1 pasten uitstekend bij het nieuwe designimago van de A-Klasse“, aldus de verkoopleider.

MEER INFO

BOEKTIP

Bernd Polster, Phil Patton: Autodesign International. Merken, modellen en hun makers. Verschenen bij Dumont Verlag.

Lees meer

Please confirm your language in order to continue