living performance


Plaatsen


Pink en Pop

Het nhow Berlijn lokt met een eigen opnamestudio over de Spree, met een roomservice, die Gibson-gitaren plus versterkers mee op de kamer brengt - en met buitengewone vloeren van Karim Rashid.

Naar het artikel
 • Design & dynamiek: A-Klasse meets Parador

  De nieuwe Mercedes A-Klasse inspireert een Mercedes-dealer in Münster tot een bijzonder expositieconcept: Hij legt in acht vestigingen laminaatvloeren van de Edition 1.

  Lees verder
 • Het Hundertwasser bouwkunstwerk in Magdeburg

  In de „Grüne Zitadelle“, het laatste bouwproject van Friedensreich Hundertwasser, ondersteunen Parador vloeren de filosofie van het architectonische kunstwerk.

  Lees verder
 • Puur natuur voor genieters

  De internationaal succesvolle architect Matteo Thun rust 20 vakantiehuizen op de hellingen van het Moseldal met vloeren van Parador uit. Het resultaat is een heldere en gereduceerde creatie.

  Lees verder
 • Fitnesscenter overdekt Olympisch zwembad

  In een van de beroemdste gebouwen van Duitsland, bekend door de Olympische Spelen van1972, bevindt zich een met Parador producten uitgerust fitnesscenter.

  Lees verder
 • Een pak voor "Herr von Eden" in Hamburg

  Kleren maken de man. En de vloer maakt de atmosfeer. De exclusieve herenuitruster „Herr von Eden“ zet bij de inrichting van zijn label-store in Hamburg op vintage-style-vloeren van Parador.

  Lees verder
 • Energiespaarhuis - de windmolen aan het Zernmeer

  Toekomstgericht wonen? In een windmolen? Alleen dat al is ongewoon. Maar en windmolen in Potsdam verslaat alles wat tot heden bekend was met een intelligentie energiespaartechniek. Voor een bijkomend innovatief woongevoel...

  Lees verder
 • Het restaurant "Am Aasee" in Münster

  Gourmetkeuken en topvloeren van Parador zijn in het restaurant „Am Aasee“ op de juiste plaats. Een magische plaats, want ook een heel bijzondere liefdesgeschiedenis vindt aan de voet van het restaurant plaats.

  Lees verder
 • Het Elysium & Spa op Rhodos

  Met in totaal 12.000 vierkante meter parket rust Parador in het Griekse zonneparadijs het tophotel „Elysium“ uit. Beslissend bij het besluit voor Parador was de mix van kwaliteit en design.

  Lees verder
 • Pink en Pop

  Het nhow Berlijn lokt met een eigen toonstudio over de Spree, met een roomservice, die Gibson-gitaren plus versterkers direct naar de kamer brengt – en met buitengewone vloeren van Karim Rashid.

  Lees verder
 • Fashion Store Agatha Ruiz de la Prada

  De Spaanse modeontwerpster Agatha Ruiz de la Prada staat voor kleurrijke mode, die kinderen én volwassenen leuk vinden. Parador Identity brengt deze levensvreugde ook op de vloer van de Fashion Store.

  Lees verder
 • Kapsalon Hairclub People & Schumacher

  „We love style“ – zo luidt het motto van „People & Schumacher GmbH“, de trendy kapsalons en een academie voor innovatieve snit- en coloratietechnieken. Voor de store in Nagold koos men voor...

  Lees verder
 • Houseclub Rudebox Bar

  De Rudebox Bar in Münster in Westfalen is een bijzondere houseclub: elegantie en stijl geven hier de toon aan, en dat niet alleen in de muziek.

  Lees verder

Please confirm your language in order to continue