living performance

Parador ondersteunt de expeditie Hope

Sinds 2 april is de expeditie Hope onderweg – van de Noordpool tot beneden naar Canada. Parador engageert zich samen met het initiatief Plant-for-the-planet en Bernice Noteboom, die de 1.000 kilometer lange weg te voet aflegt. Hun doel: De aandacht trekken op het smelten van de polen - en op meer rechtvaardigheid voor het klimaat.

Vergelijkbare artikelen

Bomen zijn onze tijdjoker

Naar het artikel

Het startschot voor de expeditie Hope viel op 2 april 2014. Toen nam Felix Finkbeiner afscheid van het team rond Bernice Notenboom met een symbolische actie: ze planten samen een boom op de Noordpool. De grote boodschap: Stop de opwarming.In het kader van de expeditie Hope leggen drie poolexperts op het traject van de Noordpool tot Ottawa, Canada een traject van meer dan 1.000 kilometer af. Ze streden tijdens hun reis niet alleen tegen de opwarming van het klimaat - maar ook tegen temperaturen met twee punten onder nul.

U kunt ons helpen de kosten voor proviand, kleding en transportapparatuur van de avonturiers te dekken. Met uw gift ontlast u Plant-for-the-planet – en verzekert u het voortbestaan van onze inzet voor meer rechtvaardigheid voor het klimaat.

Als blijk van dank krijgt u voor uw gift, naast een giftcertificaat, ook een akte. Bovendien neemt u deel aan een verloting: Win een reep van de expeditie Hope speciale editie van de goede chocolade, het Plant-for-the-planet Tree shirt of ons boek ›Baum für Baum‹.

MEER INFO

WEBSITE VAN DE EXPEDITIE HOPE

Naar de Homepage

FACEBOOK-PAGINA VAN PLANT-FOR-THE-PLANET

Naar de Facebook-pagina
DONEREN

PARADOR GIFTOPROEP VOOR DE EXPEDITIE HOPE

Doneer nu

Please confirm your language in order to continue