living performance

Dialoog

Neem met ons de dialoog op en verneem alle nieuwtjes over Parador en de fascinerende producten die van elke thuis het mooiste thuis ter wereld maken. Bezoek ons sociale media.

November 2014

Parador Magazine krijgt de Red Dot "best of the best" Design Award 2014

Prijswinst voor het magazine "Boden" van Parador: De "Red Dot: Best of the Best" wordt voor de wegwijzende inrichting verleend en is de hoogste onderscheiding in de Red Dot Award.

Meer informatie
08.10.2014

Parador start een nieuwe website

Parador is met een volledig nieuwe corporate website online gegaan, die in elk aspect maatstaven zet: technologisch en opties „state of the art“ leidt ze de bezoeker met een weldoordacht concept, veel informatie en nieuwe functies snel en intuïtief naar de gewenste informatie.

Meer informatie
26.08.2014

facebook

Hoe kan men een wondermooie natuur-look in zijn eigen thuis toveren? Dat verraadt het in de uitgeverij Bauer-Verlag verschijnende woontijdschrift "Laura kreativ". En het gebruikt daarbij een Parador-laminaat uit de Eco Balance serie.

Meer informatie
12.08.2014

facebook

Greenguard Gold voor Eco Balance PUR - De nieuwe elastische vloerbedekking “Eco Balance Pur” heeft het „Greenguard Gold“-certificaat ontvangen. Het kwaliteitslogo wordt door de wereldwijd leidinggevende veiligheids- en certificeringsonderneming UL (Underwriter Laboratories) aan producten gegeven die de strenge bovengrenzen voor chemische emissies vervullen. In tegenstelling tot het eenvoudige Greenguard-certificaat vervullen producten met de Goud-onderscheiding nog meer veel eisende criteria met betrekking tot de kwaliteit van de ruimtelucht. Dit certificaat bewijst onze duurzaamheideis door empirische, wetenschappelijke gegevens van een internationaal erkende organisatie.

Meer informatie
06.08.2014

facebook

New Classics Design Edition: De hoogst gelegen vergaderzaal van Parador werd met de „New Classics Design Edition by Hadi Teherani“ volledig nieuw gemaakt en met de beste presentatietechniek uitgerust. Hier kan men niet alleen de parket- en laminaatvloer uit de Design Edition bekijken, maar ook in een bijzondere atmosfeer vergaderingen houden.

Meer informatie
22.07.2014

facebook

Nog een prijs… Ook de App van het Parador-magazine „Boden“ kan zich op internationale wedstrijden onderscheiden en kreeg nu de „Corporate Design Prijs“ in de categorie „Multimedia en Crossmedia Designs“. Wij verheugen ons. In de motivering van de jury staat: „De Parador BODEN Magazin App biedt als digitale uitbreiding van de gelijknamige printuitgave een meerwaarde voor de gebruiker door inspirerende fotorapportages, kortfilms en informatieve teksten over de getoonde locaties, land en mensen". De gratis App kan op www.parador.de geladen worden.

Meer informatie
15.07.2014

facebook

ClickTex-tentoonstelling in het Parador trendcenter: Met ClickTex – de eerste textiel vloerbedekking om te klikken – kunnen individuele vloerbeelden gemakkelijk verwezenlijkt worden: Verschillende kleuren, tonen en designs kunnen helemaal volgens de eigen smaak gecombineerd worden. Hier impressies uit het Parador trendcenter in Coesfeld, dat dagelijks van 8 - 17 uur geopend is.

Meer informatie
09.07.2014

facebook

BCP Award 2014: Goud voor het magazine "Boden" van Parador - Dat is de bekroning: Wij verheugen ons over de hoogste onderscheiding voor het magazine "Boden" - de BCP Award Gold. Daarbij bevinden wij ons in het beste gezelschap, want gouden prijswinnaars in andere categorieën zijn grote concerns zoals Lufthansa, Audi, Siemens en RWE. De gerenommeerde prijs werd de twaalfde keer in het kader van het "Best of Corporate Publishing"-congres overhandigd. Dit is de grootste wedstrijd voor ondernemingscommunicatie. Het magazine “Boden” kan op www.parador.de gratis besteld of als App geladen worden.

Meer informatie
15.07.2014

Twitter

BODEN - het magazine van #Parador. Nu ook als #gratis App in de #Apple AppStore https://itunes.apple.com/de/app/parador-magazin/id824912516?mt=8 …

Meer informatie
07.07.2014

facebook

Reden tot vieren bij de milieustichting "Plant-for-the-Planet": 500 academies, bijna 30 000 ambassadeurs voor een rechtvaardig klimaat, 2,9 miljarden bomen geplant. Een fantastisch resultaat, volgens ons. Sinds 2011 is Parador partner van de stichting. Over een zeer geslaagde kinderacademie in de vestiging Coesfeld werd nu opnieuw gerapporteerd.

Meer informatie
30.06.2014

facebook

Ondernemersontbijt bij Parador: Rond 90 ondernemers uit de regio hadden positief gevolg gegeven aan de uitnodiging van de stad Coesfeld en de Sparkasse Westmünsterland. Bij spannende presentaties in het trendcenter van Parador ging het om innovaties als concurrentieel voordeel. Op de foto (v.l.): Heinrich-Georg Krumme, Voorzitter van de Directie Sparkasse Westmünsterland, Volkmar Halbe, Voorzitter van de Directie bij Parador, Vice Voorzitter van de Fachhochschule Münster, en Heinz Öhmann, Burgemeester van de stad Coesfeld

Meer informatie
19.05.2014

facebook

Ondernemersontbijt bij Parador: Rond 90 ondernemers uit de regio hadden positief gevolg gegeven aan de uitnodiging van de stad Coesfeld en de Sparkasse Westmünsterland. Bij spannende presentaties in het trendcenter van Parador gingt het om innovaties als concurrentieel voordeel. Op de foto (v.l.): Heinrich-Georg Krumme, Voorzitter van de Directie Sparkasse Westmünsterland, Volkmar Halbe, Voorziter van de Directie bij Parador, Vice Voorzitter van de Fachhochschule Münster, en Heinz Öhmann, Burgemeester van de stad Coesfeld

Meer informatie
12.05.2014

facebook

38 goede wensen voor een boom- Op zaterdag vond bij HolzLand Becker in Obertshausen een door Parador gesponserde kinderacademie plaats. De kinderen en jongeren plantten daar symbolisch een boom waaraan ze briefjes met goede wensen konden hangen. „Ik wens dat we beide heel sterk worden“, „Ik wens je een lang leven" of „Ik wens je dat een nachtegaal een nest bij je bouwt“. Omdat de academie buiten de reguliere plantperiode plaatsvond, waren reeds op voorhand 172 eikenbomen in open lucht geplant. De kinderen hebben deze planning samen met de bosbeheerders bezocht, die hun nog veel vragen over bosbeheer konden beantwoorden.

Meer informatie
06.05.2014

Facebook

Als partner en sponsor van de "Expedition Hope" verheugen wij ons dat de drie milieuacteurs van "Plant-for-the-Planet" de eerste helft van hun noordpoolavontuur gezond overleefd hebben. Met hun actie trekken ze de aandacht op het smelten van de polen, dat catastrofale effecten op de hele wereld zal hebben. Voor de tweede helft wensen we hen het allerbeste!

Meer informatie
30.04.2014

facebook

Op zoek naar het mooiste thuis ter wereld hebben wij ook het ooievaarshuis bij Raiding ontdekt dat gebouwd is door de Japanse architect Terunobu Fuijimori in het Burgenland. Het ooievaarshuis zorgt op een tentoonstelling in Japan voor enthousiasme; hier een videospot hierover: www.youtube.com/watch?v=0nrwpUkolns

Meer informatie
28.04.2014

facebook

Grondsporen… Sinds 2011 financieert Parador de milieustichting „Plant-for-the-Planet“, die op dit ogenblik met de actie „Expedition Hope“ op de Noordpool onderweg is. Blijkbaar heel kort in de buurt van ijsberen, zoals deze foto uit de live-blog bewijst. En de redding van de levensruimte van deze kolossen is een doel van de „Expedition Hope“. Niet alleen als sponsor leeft Parador enthousiast mee. Hier gaat het naar de blog: http://en.expedition-hope.org/blog/

Meer informatie
25.04.2014

Facebook

Wij bij Parador behandelen het natuurmateriaal hout met het hoogste respect. Vanzelfsprekend komen alle verwerkte houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen en zijn volgens FSC resp. PEFC gecertificeerd. Wist u overigens dat bomen de beste CO2-accumulatoren zijn? Elk verwerkt stuk hout is daarmee ook een kleine bijdrage tot de bescherming van het klimaat.

Meer informatie
22.04.2014

Facebook

Vanavond bij "Zuhause im Glück": 110 m² "Laminaat Trendtime 6 Eiche Patina Wit" van Parador vormen de basis voor het nieuwe lichte thuis van een vierkoppige familie. De serie loopt vanaf 20.15 uur op RLT 2.

Meer informatie
07.04.2014

Facebook

Het tijdschrift "Selbst ist der Mann" raadt ClickTex aan http://www.selbst.de/wohnen-deko-artikel/bodenbelaege/neu-teppichboden-zum-klicken-156759.html

Meer informatie
06.04.2014

Facebook

"Wij verheugen ons nu al over deze onderscheiding. Wie het magazine nog niet kent - absoluut eens kijken - het is de moeite waard! En voor ons duimen, misschien krijgen wij immers ook de BCP in goud! We are extremely happy to have received the BCP (best of publishing) award in silver. For those who have not seen our magazine - please do and enjoy - it is worth it and available in English on our website! And please cross your fingers - perhaps we will win ""GOLD"" in july. Het magazine doorbladeren: http://www.parador.de/catalog/2014/DE/Boden/boden.html Die App downloaden: https://itunes.apple.com/de/app/parador-magazin/id824912516?mt=8"

Meer informatie

Please confirm your language in order to continue