Teilen
  • Daarover tweeten
  • Google +1
  • Pin de foto
  • Deel het product

Onze designers

In aanvulling op de "Floor Fields Design Edition by Alfredo Häberli" Parador biedt een gemeenschappelijke Design Collection bestaat uit stand-out parket en laminaat vloeren: De Edition 1 - een samenwerking tussen Parador en twaalf opmerkelijke persoonlijkheden uit de internationale designwereld. Deze verschillende karakters geven de vloer ontwerpt een heel bijzondere uitdrukking van extravagantie en moderne vloer ontwerp.

Jean-Marie Massaud

Jean-Marie Massaud realiseert grote architectonische projecten alsook individuele designobjecten. In zijn studio ontwerpt de Fransman van het parfumflesje tot het voetbalstadion projecten van elke grootte en omvang.

Naar de portrait

Karim Rashid

Karim Rashid wordt al jarenlang beschouwd als icoon en popster van de wereldwijde design-scene. Rashid speelt gekund met stijlelementen van de moderne tijd en transformeert ze in zijn eigen, zeer persoonlijke creatieve taal.

Naar de portrait

Matteo Thun

De Italiaanse architect en designer Matteo Thun is mede-oprichter van Sottsass Associati en van de legendarische groep Memphis. Van 1983 tot 1996 werkte hij als professor voor design aan de Hogeschool voor Toegepaste Kunst in Wenen.

Naar de portrait

Ora-Ïto

Ora-Ïto haalde de voorpagina's van de kranten met een eerder onconventionele carrière: Zijn status als shooting star van de design-scene heeft de studieverlater te danken aan een magazine, dat zijn designontwerpen voor Louis Vuitton, Gucci en Apple publiceerde - ontwerpen waarvoor er geen bestellingen van klanten waren.

Naar de portrait

Piero Lissoni

De in 1956 geboren Italiaan Piero Lissoni studeerde in Milaan architectuur voordat hij in 1986 samen met Nicoletta Canesi een interdisciplinaire studio voor architectuur en design oprichtte.

Naar de portrait

Ronan & Erwan Bouroullec

De twee broers Ronan en Erwan Bouroullec leiden samen de naar hen genoemde design-studio in Parijs. Ontdekt werden ze door Giulio Cappellini, voor wiens label ze hun eerste commerciële ontwerpen realiseerden.

Naar de portrait

Werner Aisslinger

De Duitse designer is thuis in de segmenten productdesign, productontwerp en merkdesign.

Naar de portrait

Please confirm your language in order to continue