Identity

Parador Identity stelt definitief een einde aan de gekende grenzen van individuele vloerinrichting en opent een volledig nieuwe graad van vrijheid voor de persoonlijke inrichtingscreativiteit. Door het innovatieve, door Parador ontwikkelde digitale drukproces ArtPrint kunnen willekeurige motieven in de grootst mogelijke resolutie, uitstekende drukkwaliteit en fascinerende kleurenpracht als laminaatdecor omgezet worden. Vanaf een oppervlakte van 100 m2 maken wij uniek laminaat volgens uw eigen voorbeelden. Daarmee is Parador Identity ook geschikt voor projecten en voor het objectsegment om reeds op de vloer een merk of een onderneming met een sterke aantrekkingskracht voor te stellen. Voor de fabricatie van uw persoonlijke Identity-vloer neemt u gewoon contact op met uw Parador-handelaar die u, samen met het designteam van Parador, adviseert en bij de omzetting begeleidt.

identity53cd4ac83667a

> Meer over Identity

Parador Edition

De Edition 1 staat voor de samenwerking tussen Parador en uitstekende persoonlijkheden van de internationale designscène. De buitengewone producten van deze collectie ontstaan volgens vrije ontwerpen van sommige van de meest bekende designers van onze tijd. Twaalf bekende designers geven exclusief voor Parador uitdrukking aan hun creativiteit en verwezenlijken hun persoonlijke voorstellingen van een moderne vloerinrichting. Het resultaat zijn unieke laminaatvloeren die zo individueel en buitengewoon zijn als de persoonlijkheden van hun scheppers. De Edition 1 benadrukt de creatieve leidinggevende eis van Parador en opent nieuwe mogelijkheden voor designgeoriënteerde inrichting, die reeds op de vloer met grote namen en ontwerpen begint.

edition_quer

> Meer over Edition

New Classics Design Edition

Als uitdrukking van waardigheid en creativiteit zetten vloeren van Parador maatstaven. Gehoor gevend aan de eis om de grenzen van de inrichting te verschuiven, trends niet alleen te zoeken, maar ook te zetten, zet Parador de beproefde samenwerking met bekende designers verder. Zo is de New Classics Design Edition by Hadi Teherani ontstaan. De Edition combineert zin voor het klassieke met een gevoel voor de tijd waarin we leven. Het resultaat zijn echte unieke stukken die leven op uw vloer brengen – zelfbewust, innovatief en authentiek. New Classics met andere woorden.

De New Classics Design Edition is de uitdrukking van totale levendigheid – een statement die nooit verveelt. Bij de ontwikkeling van de innovatieve producten werd inrichting op de vloer opnieuw gedefinieerd. Het resultaat: Vloeren, die de ruimte tot leven wekken waarin ze met de mens leven.

new_classics

> Meer over New Classics Design Edition

Please confirm your language in order to continue