iF communication design award 2013

Goud voor Parador en D’art Design: De beursstand van Parador op de Domotex 2012 werd in maart met de hoogste onderscheiding van de iF communication design awards in de categorie corporate architecture beloond.

De met bekende namen bezette jury motiveerde de beslissing met de volgende woorden: „De hele beursstand is eerder terughoudend en zeer precies gemaakt, vertoont een ongelofelijk mooie transparantie. Wij zijn zeer overtuigd van dit concept.“ Volkmar Halbe, Voorzitter van de Directie van Parador, en Guido Mamczur, Directeur van D’art Design Groep, namen de onderscheiding tijdens een feestelijke organisatie in de BMW Welt München in ontvangst. 

Birgit Kunth, marketingsupport bij Parador, legt de waarde van de onderscheiding voor Parador uit: "De monolithische beursstand toont de waarden van het merk Parador in de driedimensionaliteit. Wij willen mensen fascineren met gelijktijdig veeleisende, innovatieve en waardevolle producten. De beursstand als open platform bood een uitstekende gelegenheid om nieuwe handelscontacten te leggen en was daarmee ook op het gebied van de verkoop een succes over de hele lijn.“

De iF design awards weerspiegelen de actuele tendensen in het design en het rendement van goed gevormde producten. Bij de iF communication design award 2013 werden in totaal 1.086 creatieve werken ingediend. Slechts 20 werken van in totaal 346 winnaars van de iF communication design award werden met een gouden onderscheiding geëerd.

Awards_Parador_ifcommunicationdesign2013_Urkund

MEER INFO

IF DESIGN AWARD 2013

Naar het award

Please confirm your language in order to continue