Querdenker Award 2011

Querdenker2011_ori_600_Urkunde

In 2011 werd Parador als finalist in de categorie „Innovation“ bij de Querdenker Award gehuldigd. In de categorie worden buitengewone producten, diensten of projecten voor hun uitstekende voordelen voor de klanten en hun bijzondere unieke kenmerken onderscheiden.

Als bijzondere innovatie werd het ArtPrint proces geëerd, dat de basis vormt voor de samenwerking met uitstekende persoonlijkheden van de internationale designscène („Edition 1“) en voor de individuele druk. Met de Querdenker-Awards worden door de Querdenker-stichting jaarlijks creatieve geesten en innovatieve ondernemingen gehuldigd die bewandelde paden verlaten en met succes nieuwe wegen uitstippelen.

In elk van de zeven categorieën wordt een winnaar in het kader van de grote award-uitreiking op 29 november 2011 op het Bavaria Filmterrein in München onderscheiden. De winnaars krijgen een bijzondere QUERDENKER-trofee en een representatief certificaat dat hen als bijzondere QUERDENKER onderscheidt. Het design van de award is een unieke 3D-sculptuur die zich door haar lichtheid en toch immense stabiliteit onderscheidt.

De avond wordt door de tv-moderatrice Nicole Noevers gemodereerd. De QUERDENKER-ereprijs wordt dit jaar persoonlijk aan de bekende acteur en regisseur Til Schweiger en aan de fotografe Herlinde Koelbl overhandigd die door haar grootste werk „Spuren der Macht – Die Verwandlung des Menschen“ bekend werd. Ook Alfons Schuhbeck zal die avond persoonlijk aanwezig zijn en voor de inwendige mens van de gasten zorgen.

MEER INFO

QUERDENKER AWARD 2011

Naar de Website van het Querdenker Award

Please confirm your language in order to continue