hülsta muebels

Hoe saai zou het leven zijn, als alle mensen dezelfde waren en fezelfde smaak zouden hebben?

Meubels van hülsta houden rekening met het gelukkige feit van hun individualiteit en helpen u bij de inrichting van een inspirerende thuis. Meubels zijn uitdrukking van persoonlijkheid -zowel van de fabrikant als ook van de klant. Hülsta-meubels zijn een statement voor kwaliteit, made in Germany. Want hülsta-meubels worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd. En dit voor klanten uit de ganse wereld.

Sinds onze oprichting in 1940 is er veel veranderd. Eén zaak is echter altijd dezelfde gebleven: de eis aan kwaliteit. Ongeveer 1.250 medewerkers leven deze eis en produceren hier in het Münsterland meubels voor de hele wereld. Alleen wat onze strenge tests doorstaat komt onder onze merken hülsta en now! by hülsta in de handel. Want voor onze klanten is zelfs het beste nog niet goed genoeg. Per slot van rekening willen wij u een inspirerend thuis bieden. Zonder beperking - zonder excuses en uitvluchten. Onze kwaliteitsgedachte zetten we ook verder bij onze interne samenwerkingspartners, de fineerfabrikant hobb en de logistieke specialist SLC. Daarmee bieden we onze klanten de beste service, tot over de grenzen van het reine meubel op zich. En u mag niet tevreden zijn met iets anders. Wij zijn dat ook niet.

hülsta geldt op dit ogenblik in de hele wereld als de maatstaf voor systeemmeubelbouw van de hoogste kwaliteit. De bron van deze wereldoriëntatie, trouwheid aan de vestiging en creatievermogen is de familie Hüls, die ondertussen in de 3de generatie de onderneming op onafhankelijke wijze leidt en bovendien menselijke trekken aan de firma geeft.

 

> Website van Hülsta

Please confirm your language in order to continue